بازیکن خارجی پرسپولیس: تهران مثل مادرید و لندن باشکوه است

هافبک ملی‌پوش مونته‌نگرویی پرسپولیس، درتازه‌ترین مصاحبه خود از تجربه حضور در تهران و روزهای پرتنش در جنگ سخن گفت و تاکید کرد که پیش از حوادث اخیر، زندگی در این شهر برای من بسیار خوب بود.

به گزارش مشرق، مارکو باکیچ، هافبک ملی‌پوش مونته‌نگرویی باشگاه پرسپولیس، در تازه‌ترین مصاحبه خود با وب‌سایت مونته‌نگرویی Vijesti از تجربه حضور در ایران و شرایط دشوار تهران در روزهای اخیر سخن گفت.

باکیچ در این مصاحبه تأکید کرد که تجربه حضور در پایتخت ایران برای او تا پیش از وقوع حوادث اخیر، تجربه‌ای لذت‌بخش و حرفه‌ای بوده است: «تهران شهری بزرگ و جذاب است و قبل از تغییر شرایط، زندگی در این شهر برای من بسیار خوب بود. تهران مثل لندن یا مادرید باشکوه است. بازی در پرسپولیس افتخاری برای من است.»

وی با اشاره به روزهای حمله و بمباران، اظهار داشت: «وقتی صبح روز حمله در تهران بودم، صدای انفجارها را می‌شنیدم و اطرافم صدا بود اما واقعاً ترس را زمانی احساس کردم که به مونته‌نگرو بازگشتم و در امنیت کامل قرار گرفتم.»

هافبک پرسپولیس افزود که باشگاه در آن روزها حمایت کامل از بازیکنان خارجی را انجام داد و با همراهی نیروهای نظامی، بازیکنان تا مرز ترکیه هدایت شدند تا در امنیت کامل کشور را ترک کنند.

مارکو باکیچ تأکید کرد که این مصاحبه در هیچ بخشی به موضوع جدایی یا ترک پرسپولیس مربوط نمی‌شود و هدف آن تنها انعکاس تجربه زندگی و شرایط دشوار روزهای اخیر در تهران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۱:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۹
    0 0
    چرت پرت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس